tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kotona taas!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös tämä reissu. Oon muutaman päivän kerennyt olla kotona ja täytyy myöntää että alkaa tuntuu jo siltä, etten olisi ikinä missään ollutkaan. On ollut ihana nähdä perhettä ja kavereita, mutta osittain kaipaan jo nyt sitä letkeetä elämäntapaa mitä sai viettää viimeiset puolivuotta :)

Reissusta jäi käteen hirmuinen määrä hyviä muistoja, paljon elämänkokemusta sekä muutama elinikäinen ystävä. Oli kyllä elämäni paras päätös lähteä, hetkeäkään en kadu vaikka tulin aivan rahattomana takaisin kotiin, kyllä kaikki oli sen arvoista. Onneks on töitä tiedossa, joten pääsen taas nopeesti jaloilleni :)

Nopea yhteenveto reissusta ja kohokohdat: Ausseissa Sydney oli ehdottomasti mun lempikaupunki, se oli ihanan kiireinen ja siellä oli aina jotain meneillään. Kelit olis voinu vaan olla hieman paremmat. Brisbanessa oli ehdottomasti ihanimmat ihmiset ja sain viettää siellä elämäni parhaimmat kuusi viikkoa! Uusi-Seelanti oli kokonaisuudessaan aivan mahtava, sieltä on vaikea valita parasta paikkaa, koska jokainen kaupunki oli aivan erilainen. Kuukausi oli aivan liian lyhyt aika siellä, joten olen jo nyt harkinnut takaisin menemistä ensivuonna. Sain reissun aikana toteutettua muutamia elinikäisiä unelmiani, kuten sukeltamaan Isolle Valliriutalle ja hyppäämään laskuvarjohypyn, eli kaiken kaikkiaan aivan mahtavat puolivuotta!

Joten paluu arkeen ja ahkera rahan säästäminen alkaa. Näin ollen voin alkaa suunnittelemaan seuraavaa seikkailua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti