maanantai 21. lokakuuta 2013

Tästä se lähtee

Ajattelin  alkaa pitää blogia, jotta kaikki halukkaat voivat käydä lukemassa mun matkakuulumisia. Varoituksena että en ole koskaan pitänyt blogia ja harvemmin edes lukenut muiden kirjotuksia, että ei ole aavistustakaan miltä blogin kuuluisi näyttää. Mutta totesin ettei sillä ole väliä, teen tästä ihan itseni näköisen!

Eli tästä se alkaa! Istuskelen Helsinki-Vantaalla ja odottelen ensimmäistä lentoa. Ensimmäisenä kohteena Lontoo, josta vaihto ja nenä kohti Hong Kongia. Hong Kongiin saavun huomenna klo 16.05 paikallista aikaa ja saan nauttia suurkaupungin savusumusta muutaman päivän. Torstai iltana olisi tarkoitus jatkaa matkaa kohti Australiaa ja Sydneyssä olen perjantai aamuna. Sen jälkeen on suunnitelmat ihan auki, katsotaan mihin matka (ja työt) kuljettaa. Mulla on reilu neljä kuukautta aikaa seikkailla, 6.3 olisi lähtö Uutteen-Seelantiin ja takaisin kotiin olisi tarkoitus saapua 2.4.2014. Mutta katsotaan miten käy, kaikki on ennustanut että löydän elämäni miehen matkalta ja jään Australiaan. Iskältä tuli määräys, että jos näin käy, niin täytyy varmistaa että mies on viinitilan omistaja. Näin ollen iskällä on paikka mihin tulla viettämään eläkepäiviä.

Nyt kyllä täytyy myöntää että jännittää melkoisen paljon ja aika ajoin ihan suoraan sanoen myös pelottaa! Mutta kyllä tämä tästä, puoli vuotta menee kyllä todella nopeasti ja onhan tämä aikamoinen kokemus. Äitin viimeiset kommentit tänä aamuna oli, että nauti nyt täydestä sydämestä, koska tämän on paras olla viimeinen pitkä reissu jonka teen. Sitten on jo kuulemma aika rauhoittua ja asettua aloilleen ja alkaa reissaamaan pakettimatkoilla :)

Mutta nyt menen nauttimaan lähtösiiderin ja shoppailemaan suomalaista suklaata matkaevääksi. Päivittelen säännöllisen epäsäännöllisesti kuulumisia tänne ja lisäilen kuvia, kunhan olen jostain vihdoin metsästänyt piuhan jolla saan kytkettyä kamerani tablettiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti