torstai 5. joulukuuta 2013

Ensimmäiset viikot Brisbanessa

Oho, onpa aika taas vierähtänyt todella nopeesti! Täällä menee aivan sekasin päivistä ja kun koko ajan touhuaa jotain, niin yhtäkkiä huomaa, että taas on viikko kulunut. Mulla on ollut aivan mielettömän hauskaa Brisbanessa ja oon saanut muutamia kavereita, joiden kanssa vietän suurimman osan ajasta. Asun tällä hetkellä 14 hengen naisten dormitorissa ja vaikka alkuun en kauheesti tykänny ajatuksesta asua niin monen naisen kanssa, mutta onneks mulla oli hyvä tuuri ja sain mukavia kämppäkavereita.

Oon koittanut ahkerasti löytää töitä, mutta se tuntuu olevan tähän aikaan vuodesta miltei mahdotonta. Kävin eilen jakamassa CVn moniin paikkoihin, täytyy vaan toivoa että joku miistä tärppää. Otin meinaan tänään riskin ja buukkasin hostellin kahdeks viikoks eteenpäin, joten mä toivon ja rukoilen että löydän jotain töitä täältä. Muuten alkaa sekä rahat että aika loppumaan :)

Brisbane on paljon pienempi kaupunki kun luulin, mutta kyllä täällä silti riittää tekemistä. Esimerkiks kävin toissapäivänä yhden mun huonekaverin kanssa kierroksella yhdessä Australian suurimmissa olutpanimossa. Se oli tosi mielenkiintoinen kierros ja oli tosi hauska nähdä niiden pullotus ja pakkauslinjastot. Ollaan myös vietetty ahkerasti aikaa Laguunilla (Brisbanessa kun ei ole varsinaisia uimarantoja) koska päivisin on niin kuuma ettei yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään. Viime viikolla meidän huoneen ilmastointilaitekkin hajos, joten jouduttiin viettämään muutama todella epämukava yö, mutta onneks se saatiin korjattua.

Oon kaiken huipuks saanut ihan kamalan flunssan, joka on nyt kestänyt jo yli viikon. On melkoisen epämukavaa olla flunssassa tässä helteessä :) mutta onneks oon jo paranemaan päin, kai tää kohta ohi menee. Oon jo ostanut paikallisen apteeksin tyhjäksi, kyllä jonkun lääkkeen täytyy rupee vaikuttamaan :) ja täytyis vaan malttaa levätä. Mutta toisaalta musta tuntuu etten muuta teekkään kun nukun ja syön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti