keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Byron Bay ja Surfers Paradise

Oon vihdoinkin päässyt Surfers Paradiseen ja täällä on niin tuskasen kuuma, etten tiiä miten päin sitä olisi. Vietin pari päivää Byron Bayssa ja voi herran jumala se oli outo paikka! Siellä oli todella paljon erilaisia elämäntapa intiaaneja ja bongo rummun soittajia. Muutenkin se oli melko pieni paikka, joten sateisen ja ruuhkasen Sydneyn jälkeen tuntu melkoiselta kulttuurishokilta saapua Byron Bayhin. Surfers Paradise taas vaikuttaa ihan mukavalta paikalta, tosin tää on ihan turistien valloittama rantakohde. Mutta kyllä täällä muutaman päivän mielellään viettää.

En ikinä ajatellut että Sydneystä lähteminen olisi tuntunut näin haikeelta! Mulla ei ole vielä kertaakaan ollut koti-ikävä, mutta nyt ikävöin ihan toden teolla takaisin Sydneyyn. Kaupunki alkoi just tulla tutuksi ja viimeisessä hostellissa oli niin hauskaa, että se tuntu ihan kodilta. Muutenkin Sydneyyn jäi muutamia tosi hyviä kavereita, joita jään kyllä ikävöimään. Mutta sain kyllä viettää ehkä parhaimman viimeisen viikonlopun Sydneyssä. Siellä satoi koko viikonlopun, joten melkein koko hostellin väki istui sisätiloissa, katto leffoja ja tissutteli. Perjantaina muuten meinasin saada sakot julkijuopottelusta mun skottilaisen kaverin kanssa, mutta onneks meidät päästettiin vaan varoituksella :) Tästä syystä todettiin että ehkä on parempi vaan pysytellä sisätiloissa. Tapasin lauantaina myös toisen suomalaisen joka asu samassa hostellissa ja kun me juteltiin keskenään suomeks, niin sain kuulla että suomenkieli kuulostaa aivan kuin bingu-piiretystä :) Oon saanut kuulla paljon kommentteja suomenkielestä, mutta tuo oli jo ihan uutta!

Huomenna voin taas toivottavasti mennä rannalle, paloin Bondi Beachilla niin pahasti, että luon uutta nahkaa ihan urakalla. Onnistuin myös ekaa kertaa eläissäni polttamaan itteni vesikelloille! Käytin kyllä ahkerasti aurinkorasvaa, mutta se ei ilmeiseti ollut tarpeeks tehokasta. Kävin toissapäivänä ostamassa suojakerroin 50 rasvaa, jos se vaikka tehoais vähän paremmin.

Siinä taas kaikki tärkeimmät kuulumiset tältä erää, päivittelen taas blogia kun pääsen Brisbaneen. Toivottavasti sieltä löytyis töitä, alkaa säästöt uhkaavasti hupenemaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti