maanantai 6. tammikuuta 2014

Hyvästi Brisbane!

Nyt se sit vihdoinkin koitti, reilun kuuden viikon jälkeen, nimittäin lähtö Brisbanesta. Saavuin eilen Noosaan ja vaikka tuntu todella haikeelta jättää tuttu hostelli ja kaikki tutut ihmiset, oon silti innoissani näkemään uusia paikkoja. Onneksi kolme mun huonekaveria tuli myös Noosaan eilen ja me kaikki asutaan samassa hostellissa pari päivää, joten ei tarvii ihan orpona olla.

Sain viettää Brisbanessa aivan mielettömän joulun ja uudenvuoden! Tuntu kuin olisi ollut perheen parissa koko ajan ja Brisbanen ilotulitukset oli todellakin näkemisen arvoiset. Muutenkin on ollut melko railakkaat viimeiset kaksi viikkoa. Muutama päivä ennen joulua hostelliin palas englantilaiset veljekset, jotka tapasin mun ensimmäisellä viikolla Brisbanessa, kahden kaverinsa kanssa. Kaikki neljä työskentelee kaivoksilla, joten oltuaan kolme viikkoa keskellä ei mitään, ne osaa todellakin irrotella vapaa viikollaan! Mutta oonpahan saanut nauraa ja pitää hauskaa :)

Kaiken kaikkiaan Brisbanesta jäi aivan käsittämättömän hauskoja muistoja sekä muutamia todellisia ystäviä. Veran ja Charlotten kanssa jouduttiin jos jonkilaisiin kommelluksiin, puhumattakaan baari-illoista poikien kanssa :) Meillä oli myös paras huone minkä voi kuvitella (lukkunottamatta että ilmastointi ei toiminut kunnolla), mutta ihmiset oli parhaimmat. Tuntuu kurjalta kun tietää ettei koskaan enää tule näkemään suurinta osaa ihmisistä, mutta sellasta se reppureissarin elämä on. Ja koskaan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu.

Mutta nyt alkaa uudet seikkailut! Lähen kaupungille tutustumaan, että minkälaiseen paikkaan oon oikein tullut. Onneksi on pilvinen ja tuulinen päivä, joten on energiaa tehä jotain. Brisbanen ennätys helteiden jälkeen merituuli tuntuu todella hyvältä. Viime viikonloppu meinaan oli aivan yhtä tuskaa, lauantaina oli 41 astetta lämmintä! Ja meidän huoneen ilmastointi ei toiminut! Mutta siitäkin selvittiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti