tiistai 14. tammikuuta 2014

Oma pieni vankilani: Noosa

Suunnitelmiin tuli jälleen kerran pieni muutos. Tarkotuksena oli pysytellä Noosassa vaan muutama päivä ja jatkaa matkaa eteenpäin, mutta erehdyin tarkustamaan tilini saldon ja totesin et hupsis, ei mulla ole tarpeeks rahaa matkustaa eteenpäin! Sain onneks töitä samasta hostellista missä asun, mutta siitä ei saa rahaa vaan pelkästään ilmaisen majotuksen. Se tietysti on parempi kun ei mitään, mutta mun todella täytyy löytää työ josta sais ihan rahaakin :) Joten tästä pienestä rantakylästä on tullut oma pieni vankilani, jossa joudun viettämään ainakin kuukauden. Tosin vois asiat olla huonomminkin, voisin esimerkiksi olla Suomessa kärsimässä loskasta ja pakkasesta :)

Huomenna pääsen onneks karkaamaan täältä muutamaksi päiväksi ja matkustan takasin Brisbaneen tapaamaan kavereita. Tarkotuksena oli myös nähdä Charlotte, joka palas Brissyyn viime viikolla, mut se sai töitä farmilta ja lähti tänään. Mut Vera on silti vielä siellä samoin kun monet muut tutut. Myös yksi kaivoksilla työskentelevistä pojista on tulossa torstaina Brissyyn muutamaks päiväks, ennen kun se lähtee Australiasta, joten pääsempähän näkemään hänet vielä viimoisen kerran :)

Työskentely hostellissa on todella puuduttavaa, mut onneks meiän ei tarvii tehä töitä kun neljä tuntia päivässä. Mut on se ollu karu paluu arkeen, kun en oo tehny töitä melkein kolmeen kuukauteen ja heti eikoina päivinä täällä jouduin siivoomaan neljä tuntia vessoja ja suihkuja! Kai mä olen rangaistukseni ansainnut kaiken tuhlailun jälkeen :) En ees tajunnu kuinka paljon tuhlasin rahaa Brisbanessa, mutta kyllä mulla oli myös hauskaa. Ja jäipähän mielettömiä muistoja!

Tänään sain vihdoinkin aikaseks mentyy rannalle töitten jälkeen, täytyy myöntää et oli ihana päästä pitkästä aikaa uimaan mereen! Ja onneks täällä ei ole yhtä kuuma kun Brisbanessa oli, joten pystyy jotain myös tekemään. Noosassa on myös aivan uskomattoman hieno kansallispuisto, jossa on eripitusia vaellusreittejä. Käytiin viime torstaina Claran, mun ruotsalaisen kämppiksen kanssa kävelemässä siellä ja päädyttiin kävelemään melkein kolme ja puoli tuntia! Ja mikä parasta, meiän hostellilta kävelee puistoon noin 20 minuutissa. Joten olen ottanut tavoitteeksi päästä täällä eroon mun kaljamahasta, minkä sain kasvatettua Brisbanessa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti