lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kohti uusia seikkailuja

Taas jälleen kerran täytyy todeta, etten voi uskoa kuinka nopeesti aika on kulunut! Enää kolme päivää jäljellä Australiassa, torstaina lento kohti Uutta-Seelantia ja uusia seikkailuja.  Mun koko reissu on ollut yhtä suurta seikkailua ja en millään haluis sen loppuvan, mutta kaiken hyvän täytyy loppua aikanaan. Ja täytyy myöntää että on ihan kiva myös palata kotiin ja nähdä taas perhe ja kaikki kaverit.

Oon tällä hetkellä taas Sydneyssä ja kuten viimeksikin täällä sataa vettä aivan taukoomatta. Oon joutunut ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen kaivaa legginssit ja pitkähihaset rinkan pohjalta. Oli melkoinen shokki lentää Cairnsista tänne, Cairnsissa oli aivan mielettömän lämmin. Muutenkin mun lento ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Mun lento lähti viideltä aamulla, joten säästeliäästi ajattelin ettei ole mitään järkeä maksaa hostellista, josta joutuisin lähtemään ennen kolmea, vaan voin ihan hyvin nukkua lentokentällä. Ei vaan välähtänyt mielessäkään että Cairnsin kokoisessa paikassa voitaisiin sulkea koko lentokenttä yöksi! Koko kenttä tosiaan suljettiin puolilta öin ja avattiin taas kolmelta aamulla, joten päädyin viettämään yöni lentokentän ulkopuolella. Mutta ei se ollut yhtään hullumpaa, levitin makuupussin ovien viereen ja jatkoin unia. Ja siellä oli kymmenkunta muutakin reppureissaaja odottamassa lentoa, joten ei tarvinnut olla ihan yksin.

Snorklaus ja sukellusretki valliriutalle oli aivan mahtava. En valitettavasti nähnyt yhtään haita, mutta näin muutaman todella ison rauskun ja mikä mahtavinta muutaman valtavan kilpikonnan. Uin melkein kymmenen minuuttia aivan yksinäni melkein itseni kokoisen kilpikonnan kanssa! Se oli kyllä kokemus jota ei hevillä unohda! Muutenkin Cairns oli todella viehättävä paikka, siellä olis voinut ihan mielellään viettää vähän enemmänkin aikaa. Mutta oli ihana palata Sydneyyn, tää on ihan ehdottomasti mun suosikki paikka Ausseissa. Täällä on koko ajan ihanan kiireistä ja joka päivä tapahtuu jotain. Eilen täällä oli Mardi Gras -paraati, suurin yksittäinen tapahtuma uuden vuoden jälkeen. Joten ei yhtään hullumpi viimeinen viikonloppu Ausseissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti